'Braziliaanse topclub probeert De Camargo weg te kapen voor de neus van Mechelen'

'Braziliaanse topclub probeert De Camargo weg te kapen voor de neus van Mechelen'

Gepubliceerd: zaterdag 14 april 2018 om 11:40za 14-04-2018 om 11:40

KV Mechelen is achter de schermen al druk bezig met het samenstellen van een sterke selectie, waarmee het zo snel mogelijk terug kan keren naar de Jupiler Pro League. Igor De Camargo leek een topaanwinst te worden, maar er is een kaper op de kust.

Mechelen legde eerder deze week de ervaren verdediger Arjen Swinkels (33) vast, die transfervrij overkomt van Beerschot-Wilrijk. De Camargo moet de tweede belangrijke routinier worden en naar verluidt stonden beide partijen al dicht bij een overgang. Dit was alleen buiten de belangstelling van het Braziliaanse Santos gerekend. 

De Camargo werd 34 jaar geleden geboren in het Braziliaanse Porto Feliz, waarna hij in 2000 naar ons land trok om in de jeugdopleiding van Racing Genk te spelen. Volgens Yahoo Sports krijgt De Camargo, die negen keer voor de Rode Duivels uitkwam, de uitgelezen kans om aan het eind van zijn loopbaan terug te keren naar zijn vaderland.

Yahoo Sports schrijft dat Alessandro Silva, de makelaar van De Camargo, een bezoek heeft gebracht aan Santos-voorzitter José Carlos Peres en sportief directeur William Machado om de laatste details te regelen. De Camargo, die een aflopend contract heeft bij het Cypriotische APOEL Nicosia, zou vanaf 20 juni aan de slag kunnen bij de ex-club van Neymar. KV Mechelen dreigt dus mis te grijpen. 

Lees ook: 'KV Mechelen haalt twee toptransfers in huis, maar ziet ook tweetal vertrekken'

Plaats een reactie

Reagens +3513
zaterdag 14 april 2018 om 11:58
@Mechelen
Doe het niet.
Heeft geen zin.
Kijkt naar Desutter bij Lokeren. Oud, vet, duurbetaald en geen meerwaarde.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws