'Club is de grote favoriet tegen RSCA, Antwerp wint de derby'

'Club is de grote favoriet tegen RSCA, Antwerp wint de derby'

Gepubliceerd: zondag 15 april 2018 om 12:05zo 15-04-2018 om 12:05

Er staat een topweekend op het programma in de Belgische competitie. Charleroi ontvangt KRC Genk, terwijl Beerschot-Wilrijk een derby speelt tegen Antwerp FC. Uiteraard is er ook nog de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. De experts van Unibet voorspellen alvast enkele resultaten.

Club Brugge heeft dan al niet meer sinds 1998 gewonnen in het Astridpark, toch is Blauw-Zwart volgens de experts de favoriet in de topper. Toch durven ze toch niet helemaal op de competitieleider in te zetten.

Dimi en Vincent tippen dan ook een gelijkspel, goed voor een quotering van 3,30. Bij Daily Odds denkt men er anders over. Daar wordt Club Brugge wél getipt als de winnaar. Lees de voorbeschouwing hier.

Antwerpse derby
Naast de topper tussen Anderlecht en Club Brugge kreeg ook de Antwerpse derby heel wat aandacht. Antwerp heeft het de laatste weken moeilijker, maar toch is het volgens Vince de grote favoriet.

"Beerschot kan al vijf uitwedstrijden niet meer winnen. Als Antwerp zich nog een keer goed kan opladen, in combinatie met de eerste klasse-ervaring, dan zie ik ze deze wedstrijd voor eigen volk winnen", stelt Vince. Een zege van de Great Old staat alvast aan 1.80.

Wil jij ook graag meedoen en flink verdienen aan onze Belgische wedstrijden? Meld je dan via deze link aan bij Unibet! Nieuwe spelers krijgen een bonus van maar liefst 200% bij een storting tot wel €40!

Plaats een reactie

JODES +638
zondag 15 april 2018 om 13:26
Wat zijn dit voor belachelijke voorspellingen... Vanavond zullen we zien wat de uitslagen zijn!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws