Devroe wil meteen stunten met ex-sterkhouder Club: Hij zegt niet nee

Devroe wil meteen stunten met ex-sterkhouder Club: "Hij zegt niet nee"

09-04-2018 07:11
19

Luc Devroe zou deze zomer meteen willlen stunten met een sensationele transfer. De nieuwe manager van Anderlecht wil Björn Engels naar het Astridpark halen.

 Met Kara Mbodj en Leander Dendoncker die azen op een vertrek, zal Anderlecht deze zomer sowieso op zoek moeten naar een centrale verdediger van niveau. In die zoektocht kan Engels een interessante piste zijn. Engels mag dan wel een Club-verleden hebben, toch zou hij niet weigerachtig staan tegenover een transfer, dat weet Het Nieuwsblad.

Engels vertrok vorige zomer naar Olympiakos. Onder Besnik Hasi begon Engels als basisspeler, hij verloor die status echter al snel. In de laatste zeven competitiewedstrijden speelde hij slechts een keer. Door financiële problemen komt de Griekse club ook haar verplichtingen niet altijd na. Al die factoren maken dat Engels een transfer naar de hoofdstad toch zou overwegen. Al zal hij ook niet voor een appel en een ei weg mogen. De Grieken zouden een groot deel van de zeven miljoen die ze zelf betaalden, willen recupereren.