Op dit moment praten we niet over een terugkeer, hij timmert aan de weg in China

"Op dit moment praten we niet over een terugkeer, hij timmert aan de weg in China"

06-04-2018 14:46
2

De move van Yannick Carrasco richting China doet de gemoederen nog steeds verhitten bij de gemiddelde voetballiefhebber, maar iedereen verwacht dat de winger vroeg of laat zijn rentree zal maken op de Europese velden. Daar plaatst zijn manager echter een stevige kanttekening bij.

"Op dit moment praten we niet over een terugkeer", is Christophe Henrotay erg duidelijk bij Eleven Sports. "Momenteel timmert Carrasco aan de weg in China en misschien bouwt hij daar wel zijn hele carrière verder uit. We hebben daarover gepraat en hij vertelde me: "Als de zaken lopen zoals ik het wil, doe ik er misschien wel heel mijn carrière uit"."

Opvallende uitspraken, aangezien Carrasco nog steeds in de fleur van zijn leven verkeert. De 24-jarige vleugelmiddenvelder leek op weg naar de absolute top, toen hij zich via een passage bij AS Monaco had opgewerkt tot basiskracht in het ijzersterke Atlético Madrid van Diego Simeone. Dit seizoen viel hij echter uit de gratie van de Argentijnse coach, waarop Carrasco een winterse vlucht richting China verkoos.