Vreemde gang van zaken: Bölöni niet zeker of contract van verdediger verbroken is

Vreemde gang van zaken: Bölöni niet zeker of contract van verdediger verbroken is

05-04-2018 13:35

Het mislopen van Play-Off 1 heeft blijkbaar voor behoorlijk wat chaos geleid op de Bosuil. Royal Antwerp FC richt zich nu in Play-Off 2 immers vooral op de voorbereiding naar volgend seizoen toe. Dat brengt zelfs Laszlo Bölöni aan het twijfelen.

Eén van de vraagtekens uit de huidige kern, is Moustapha Bayal Sall. De reusachtige verdediger met tonnen ervaring in de Ligue 1 werd vorige zomer binnengehengeld om de leider van de defensie te worden. Na een lange aanpassing verscheen Sall wel even in de basiself, maar de laatste weken valt zijn naam niet meer te bespeuren op het wedstrijdformulier.

Gevraagd naar een reactie geeft ook Bölöni geen honderd procent uitsluitsel. "Voor zover ik weet, is zijn contract ontbonden", kon de Roemeen kwijt bij Het Laatste Nieuws. Dat de Senegalees nog in actie komt voor The Great Old, lijkt dus uitgesloten. Overigens ontbraken in de selectie voor het duel tegen KV Oostende (3-3) van afgelopen maandag ook vaste waarden als Stallone Limbombe en Jelle Van Damme.