'Aankoopoptie gelicht: Anderlecht ontvangt 2,5 miljoen'

'Aankoopoptie gelicht: Anderlecht ontvangt 2,5 miljoen'

13-04-2018 07:45
8

RSC Anderlecht dreigt heel wat miljoenen mis te lopen komende zomer. Mahmoud Trezeguet Hassan heeft zich in de kijker gespeeld van een pak clubs. Alleen zal Anderlecht daar niet van profiteren.

De huurling is één van de sensaties in Turkije en kan op heel wat interesse rekenen. Kasimpasa kan de aanvallende middenvelder voor 2,5 miljoen euro overnemen van paars-wit, maar meteen doorverkopen voor een pak meer geld.

Zo raakte eerder bekend dat Galatasaray al interesse toont in de Egyptenaar. Daar kunnen nu twee ploegen aan dat lijstje toegevoegd worden. Ook vanuit Engeland is er interesse. Zo meldt The Sun dat Everton en Bournemouth de Egyptenaar op het verlanglijstje hebben staan.

Galatasaray was al bereid om vijf miljoen euro te spenderen aan Trezeguet. Nu er ook Engelse interesse is, kan dat bedrag nog serieus oplopen. Maar, Anderlecht, dat moet tevreden zijn met 2,5 miljoen euro.

UPDATE 07u45:

Het Turkse KingFut meldt dat Kasimpasa de aankoopoptie in het contract van Trezeguet heeft gelicht. De middenmotor uit de Turkse Super League betaalt 2,5 miljoen euro aan Anderlecht.

Met dertien doelpunten en vijf assists is de Egyptenaar een sensatie bij Kasimpasa. Toch bestaat de kans dat Trezeguet ook daar niet lang zal spelen, want onder meer Galatasaray volgt de vinnige flankspeler op de voet.