Geschokte club breekt met twee spelers na bizarre mishandeling van kat

Geschokte club breekt met twee spelers na bizarre mishandeling van kat

Gepubliceerd: woensdag 4 april 2018 om 23:19wo 04-04-2018 om 23:19

Twee spelers van de Venezolaanse club Zulia FC zijn met onmiddellijke ingang werkloos. Aanleiding is een video, waarin David Barreto en Eduin Quero op brute wijze een kat mishandelen.

Barreto en Quero doken onlangs op in een Instagram-video, waarin het duo een witte kat op verschillende manieren mishandelt. Als klap op de vuurpijl gooiden de twee het gedesoriënteerde beestje, dat niet op vier poten landde, uit het raam.

In een uitgebreid statement neemt het geschokte Zulia afstand van Barreto en Quero, die op staande voet zijn ontslagen. 'Elk mens, elk dier heeft het recht om te leven', schrijft de club. De twee spelers wordt geadviseerd een psychiater op te zoeken.

Zulia is een Venezolaanse club, die werd opgericht in 2005 en binnen enkele jaren een topclub werd. In 2016 pakte Zulia de landstitel en nationale beker.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws