'Real Madrid twijfelt over bod van 115 miljoen op Rode Duivel'

'Real Madrid twijfelt over bod van 115 miljoen op Rode Duivel'

04-04-2018 09:15
6

Real Madrid is er nog altijd niet over uit of het een bod gaat uitbrengen op Eden Hazard deze zomer. De Rode Duivel staat al langer op het verlanglijstje van de Koninklijke, maar concreet werd de interesse tot dusver niet.

Dat meldt kwaliteitskrant The Times. Chelsea is niet happig op een vertrek van Hazard en wil beduidend meer dan honderd miljoen pond ontvangen, zo'n 115 miljoen euro. Real staat onder druk om enkele topaankopen te presenteren, maar de vorm van de 27-jarige aanvaller valt de laatste tijd enigszins tegen. Bovendien hebben de Madrilenen met Marco Asensio een vergelijkbare speler.

Hazard kwam in de laatste vijf duels niet tot scoren en gaf bovendien geen enkele assist. Ook in de Champions League-ontmoetingen met FC Barcelona kon de Rode Duivel zijn stempel niet drukken. Chelsea hoopt ondertussen nog altijd op een contractverlenging. Onze landgenoot kan een salarisverhoging van 230.000 euro naar 340.000 euro per week tegemoet zien.

Hazard heeft de onderhandelingen tot na het WK evenwel stilgelegd. Paris Saint-Germain wordt ook met hem in verband gebracht, maar een terugkeer naar de Ligue 1 zou hij niet zien zitten.