Nieuweling brengt Bosuil meteen in vervoering: Mijn debuut bij Europese topclub

Nieuweling brengt Bosuil meteen in vervoering: "Mijn debuut bij Europese topclub"

Gepubliceerd: dinsdag 3 april 2018 om 10:29di 03-04-2018 om 10:29

Zoals zowat bij elke club in Play-Off 2 kregen ook bij Royal Antwerp FC enkele jonge wolven hun kans om zich te bewijzen. Tegen KV Oostende (3-3) bewees Laurent Mendy zich met een penaltytreffer, maar de grootste ontdekking was ongetwijfeld Gouné Niangadou.

De twintigjarige Malinees werkte een uitstekende stage af in Spanje en werd daarvoor beloond door Laszlo Bölöni. De aanvallende middenvelder stelde niet teleur: ietwat flegmatiek, maar een fraaie linkspoot die af en toe uitpakte met een geweldig technisch hoogstandje. Bovendien hield hij het spel even vaak simpel, al liepen er ook nog wel wat zaken verkeerd.

Niangadou werd dan ook getrakteerd op een applausvervanging. Dat deed hem deugd, zo blijkt in Het Nieuwsblad. "Mijn debuut bij een Europese topclub", klonk hij euforisch. "Tijdens de stage had de coach me inderdaad al veel kansen gegeven om me te tonen. Die eerste basisplaats is een mooi gebaar van zijn vertrouwen." Volgens HNB is Niangadou 'een fluwelen voetballer die mits wat slijpwerk kan uit groeien tot een fonkelende diamant'.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws