'Tottenham hoopt zes bepalende spelers te behouden met monstersalaris Pochettino'

'Tottenham hoopt zes bepalende spelers te behouden met monstersalaris Pochettino'

03-04-2018 09:16

Tottenham Hotspur lijkt van plan om alle registers open te trekken voor manager Mauricio Pochettino. De Argentijn kan binnenkort een nieuwe contractaanbieding van The Spurs verwachten en een jaarsalaris van liefst 9,7 miljoen euro opstrijken.

Dat bericht The Telegraph maandagavond. De nummer vier van de Premier League is naar verluidt bang dat Real Madrid gaat proberen om de manager naar het Estadio Santiago Bernabeu te halen. De club wil dit voorkomen door Pochettino een van de best betaalde managers in de geschiedenis van de Premier League te maken.

Bovendien moet het aanblijven van Pochettino ervoor zorgen dat zes bepalende spelers Tottenham eveneens trouw blijven. Dele Alli, Harry Kane, Jan Vertonghen, Hugo Lloris, Heung-Min Son en Christian Eriksen zullen naar verwachting, net als hun manager, binnenkort een nieuwe contractaanbieding krijgen. Vertonghen ligt nog tot de zomer van 2019 vast, Eriksen en Son staan een jaar langer onder contract en Lloris, Alli en Kane hebben zelfs nog een verbintenis tot de medio 2022.

Lees ook'Na Chelsea wil nu nog een club de wensen Alderweireld inlossen'