Zonder arrogant over te willen komen: ik had voor Real Madrid kunnen spelen

"Zonder arrogant over te willen komen: ik had voor Real Madrid kunnen spelen"

02-04-2018 11:00
2

Kevin-Prince Boateng heeft naar eigen zeggen niet het maximale uit zijn carrière gehaald. De 31-jarige middenvelder van Eintracht Frankfurt denkt dat hij talent genoeg had voor Real Madrid.

"Zonder arrogant over te willen komen, ik had voor Real Madrid kunnen spelen", zegt Boateng in gesprek met BILD. De Ghanees meent dat hij niet hard genoeg heeft gewerkt. Via Hertha BSC, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Portsmouth, AC Milan, Schalke 04 en Las Palmas belandde de Ghanees bij Frankfurt.

"Toch ben ik op een punt gekomen waarop ik tevreden ben met mijn loopbaan", vervolgt Boateng, die in 2015 op het punt stond om te stoppen. "Ik werd moe van de druk en dacht eraan om naar het platteland te verhuizen, waar het rustig is. Zo zou ik rust in mijn hoofd krijgen." Zijn vrouw zette hem weer op het juiste pad. "Ze zei: je bent pas 28 jaar."

Boateng weet al wel wat hij na zijn voetbalcarrière wil doen. "Ik zie mijzelf wel zanger worden. In die rol kan ik de hele wereld bereiken en proberen iets te veranderen."