Verhaeghe heeft boodschap voor fans: Neem jullie verantwoordelijkheid

Verhaeghe heeft boodschap voor fans: "Neem jullie verantwoordelijkheid"

31-03-2018 20:15
2

In aanloop naar Play-Off 1 heeft Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe een boodschap gedeeld met de fans van Blauw-Zwart. Daarin roept hij op om ongepast gedrag achterwege te laten.

Tijdens de reguliere competitie werden de fans van Club Brugge verschillende keren beticht van racisme en werden er ook dingen op het veld gegooid. Verhaeghe wil niet dat de geschiedenis zich herhaalt tijdens Play-Off 1, zo liet hij weten na de open training.

"Wij als Club Brugge familie moeten ervoor zorgen dat we punten winnen, maar dat we er voorál geen verliezen", zo staat te lezen op BlauwZwartFans. "We hebben onlangs een waarschuwing gehad en die zijn we ontlopen. Mag ik jullie dan alstublieft ook vragen dat we niets op het veld gooien? Want één individu kan ervoor zorgen dat de hele Club-familie drie punten verliest. Het reglement is op die manier opgesteld vandaag."

Verhaeghe weet dat Club zich geen misstap kan veroorloven. “We staan bovendien op een lijst waarbij we in het oog worden gehouden. Dus neem alstublieft jullie verantwoordelijkheid, ook voor jullie medesupporters. Dat we ook niets verkeerds zeggen of roepen in het stadion. Dat we respect hebben voor onze tegenstander. No Racism. En nogmaals, dat we niets op het veld gooien is heel belangrijk."