Update: Allegri lacht om Dybala-verhalen: 'Hopelijk wel een lunch aangeboden'

Update: Allegri lacht om Dybala-verhalen: 'Hopelijk wel een lunch aangeboden'

30-03-2018 14:35

Paulo Dybala is de belangrijkste kandidaat om komende zomer Antoine Griezmann op te volgen bij Atlético Madrid. Dat melden diverse Spaanse media, waaronder Marca en Radio Onda Cero.

De 24-jarige Argentijn zou zelfs al persoonlijk akkoord zijn over een vijfjarig contract met de Madrilenen, die Stefan Savic in een deal met Juventus willen betrekken. Toch is de verwachting dat Atlético minstens honderd miljoen euro moet overmaken naar Turijn. De huidige vraagprijs van de Oude Dame ligt naar verluidt tussen de 150 en tweehonderd miljoen.

Dybala moet bij Atlético een koppel gaan vormen met spits Diego Costa. Net als Griezmann kan hij in de rug van de Spaanse international gaan spelen. Vorige week werd Dybala al gespot met coach Diego Simeone. Dat Griezmann vertrekt, lijdt haast geen twijfel meer. FC Barcelona wil in de zomer de transferclausule van honderd miljoen euro lichten.

Update 14.35: Juventus-trainer Massimiliano Allegri gelooft weinig van de Dybala-geruchten. "Dan hoop ik dat Simeone hem tenminste een goede lunch heeft aangeboden", lacht Allegri tijdens de persconferentie van vrijdag. "Dit soort verhalen zijn er altijd. "Het enige belangrijke voor Paulo is het seizoen zo goed mogelijk afsluiten en dan naar het WK gaan."