'Bayern accepteert Lewandowski-vertrek wél en richt vizier op drie spitsen'

'Bayern accepteert Lewandowski-vertrek wél en richt vizier op drie spitsen'

30-03-2018 08:15
1

Robert Lewandowski is vastbesloten om een transfer naar Real Madrid af te dwingen. De halsstarrige houding van Bayern München zou enkel voor de bühne zijn, meldt AS.

Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge vertelde onlangs dat hij er voor honderd procent van overtuigd is dat Lewandowski ook volgend seizoen in de Allianz Arena schittert. Volgens de Spaanse krant is het echter niets anders dan een transferspelletje om straks de handen in onschuld te kunnen wassen en de zwarte piet aan de Poolse spits toe te spelen.

De Bundesliga-koploper kan de fans straks voorhouden 'dat het wel moest verkopen'. Voordat Bayern instemt met een transfer van Lewandowski wil het wel eerst een vervanger binnenhalen. De Rekordmeister heeft drie topkandidaten op het oog: Alvaro Morata (Chelsea), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain) en Timo Werner (RB Leipzig).

Ondertussen staat Lewandowski ook in de belangstelling van PSG. De Franse topclub is bereid om liefst 150 miljoen te betalen, maar de spits wil enkel naar Real Madrid.