OFFICIEEL: Ex-Rode Duivel Ogunjimi levert contract in na trieste gebeurtenis

OFFICIEEL: Ex-Rode Duivel Ogunjimi levert contract in na trieste gebeurtenis

27-03-2018 13:52
1

De loopbaan van Marvin Ogunjimi zit al enkele jaren in het slop. Ogunjimi was sinds dit seizoen aan de slag bij de Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht, maar beide partijen zijn dinsdag in goed overleg uit elkaar gegaan. Dat meldt MVV via de officiële kanalen.

Ogunjimi lag nog tot en met medio 2019 vast in Maastricht, maar kon zich naar eigen zeggen ''voorlopig niet meer opladen''. De zevenvoudig Rode Duivel (vijf goals) werd dit seizoen geteisterd door 'een aantal kleine, maar vervelende blessures', maar het is vooral een trieste gebeurtenis die zijn vader overkwam die er zwaar heeft ingehakt bij Ogunjimi.

Trainer Ron Elsen laat in een reactie weten: ''Marvin toonde in de eerste gesprekken een hoge betrokkenheid en wilde met zijn ervaring de jonge groep versterken. Door enkele vervelende blessures, en hetgeen zijn vader overkwam, heeft Marvin helaas nooit zijn stempel kunnen drukken en de verwachtingen kunnen inlossen.''

De 30-jarige Ogunjimi kwam slechts tot dertien optredens voor MVV, waarin hij nauwelijks tot twee goals kwam. De ex-aanvaller van Racing Genk voetbalde de voorbije jaren eerder al in Noorwegen, Zuid-Korea, Thailand, Albanië en Kazachstan.