Niet iedereen ziet Play-Off 2 als tijdverdrijf: “Alles aan doen om te winnen”

Niet iedereen ziet Play-Off 2 als tijdverdrijf: “Alles aan doen om te winnen”

25-03-2018 11:17

Straks zijn alle ogen weer gericht op Play-Off 1. Daar wordt gestreden om de titel. Voor Play-Off 2 is er een pak minder animo. Toch zijn er ook daar mensen en ploegen die met de nodige ambitie starten. Bijvoorbeeld Kristof D’Haene en KV Kortrijk.

De Kerels grepen op de slotspeeldag net naast een Play-Off 1 ticket. Nu willen ze iets mooi maken van Play-Off 2. “We gaan er alles aan doen om die te winnen, want dat hoort bij de ambitie van KV Kortrijk”, stelt D'Haene bij het radioprogramma Club Foot.

"Het was heel zuur om Play-Off 1 te missen. De laatste match besliste over Play-Off 1. Je zag in de tweede helft van de laatste match dat het publiek stiller werd. Dan voel je wel aan de sfeer dat het geen Play-Off 1 werd. Dat was wel pijnlijk. We kunnen ons zeker en vast nog opladen voor Play-Off 2. We kunnen nog Europees voetbal spelen."  

Beluister hieronder de volledige aflevering.

KV Kortrijk begint aan Play-Off 2 met een thuismatch tegen Waasland-Beveren. In Groep A zit het nog samen met Lierse, Oud-Heverlee Leuven, Royal Excel Moeskroen en Zulte Waregem. 

Lees ookVIDEOVERSLAG: Cercle Brugge - KV Kortrijk, inclusief beauty van D'Haene