Martinez onder zware druk: Zo lang gaat Preud'homme niet wachten

Martinez onder zware druk: "Zo lang gaat Preud'homme niet wachten"

25-03-2018 07:15
5

Gaat Roberto Martinez oog na het WK door als coach van de Rode Duivels? Die kans bestaat in ieder geval, maar ook Michel Preud'homme wordt al een tijdje gelinkt aan die job. Jacques Sys vertelt in De Zondag dat hij snel duidelijkheid verwacht.

De hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine is benieuwd naar de toekomst van de Rode Duivels. "Het is de vraag of het hart van Michel Preud'homme niet meer klopt voor de nationale ploeg. Lang bestond de indruk dat Martinez het na het WK voor bekeken zou houden, maar nu laat de Spanjaard een ander geluid horen. Hij voelt zich goed bij de Rode Duivels, maar het is ook de vraag welke Engelse club op hem zit te wachten."

"Cruciaal voor de toekomst worden de prestaties van de Rode Duivels op het WK. Allicht zal men zich pas nadien beraden over een contractverlenging. Heel anders dan vier jaar geleden, toen Marc Wilmots al voor het WK voor vier jaar mocht bijtekenen. Maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Preud'homme zo lang zal wachten om zijn keuze te maken."