Moeskroen-speler ruikt onraad: Er zijn zorgwekkende dingen gebeurd

Moeskroen-speler ruikt onraad: "Er zijn zorgwekkende dingen gebeurd"

24-03-2018 19:00
1

Moeskroen verloor op de laatste speeldag van de reguliere competitie van Eupen, een match waar veel om te doen was. Vooral Christophe Diédhiou viel op met een ontluisterend zwakke prestatie. Kennelijk vond ploegmaat Jérémy Huyghebaert dat zelf ook.

De Morgen haalt namelijk een interview boven dat wekenlang werd genegeerd. Het is afkomstig van RTBF en werd vlak na de wedstrijd gegeven. De basispion van Moeskroen maakte zich duidelijk zorgen over deze partij.

"Ik denk dat het de kleinste speler van de tegenstander is die tweemaal met het hoofd scoort op een stilstaande fase. Er zijn toch zorgwekkende dingen gebeurd voor onze ploeg", klonk het heel scherp. "Bij het vierde doelpunt denk ik dat de supporters van KV Mechelen zich zullen afvragen of we het niet opzettelijk hebben gedaan."

Over de prestatie van Diedhiou had hij ook zijn twijfels. "Ik weet ik niet. Blijkbaar heeft hij gezegd dat hij de coaching van onze keeper niet heeft gehoord, maar… het is een onaanvaardbaar doelpunt. Op twee meter voor je eigen doel trap je de bal weg", heeft hij toen gezegd.

Niet opgepikt
De Morgen vraagt zich uiteraard af waarom niemand dit fragment heeft aangehaald. "Het fragment is nauwelijks opgemerkt, en verrassend genoeg ook niet op­gepikt op sociale media. Het dateert van enkele seconden na het laatste fluitsignaal, met voor  Huyghebaerts neus een microfoon en een camera van de RTBf. Al wat je voor het terug­vinden van het fragment nodig hebt, zijn de trefwoorden Jérémy, Huyghebaert en fameusement."