'Floptransfer gaat Anderlecht verlaten: Turkse topclub maakt interesse concreet'

'Floptransfer gaat Anderlecht verlaten: Turkse topclub maakt interesse concreet'

24-03-2018 10:40
4

Trezeguet lijkt niet meer terug te keren bij Anderlecht. De Egyptenaar maakt furore in Turkije, waar hij is uitgeleend aan Kasimpasa. Trezeguet heeft met zijn spel ook de concrete interesse gewekt van topclub Galatasaray, dat graag toe wil slaan.

Kasimpasa wist een optie tot koop te bedingen in de huurovereenkomst met Anderlecht. De huidige nummer twaalf uit de Süper Lig heeft de mogelijkheid om Trezeguet voor twee miljoen euro definitief over te nemen. Kasimpasa heeft deze optie nog altijd niet gelicht, waardoor Galatasaray zijn kans ruikt.

Galatasaray-coach Fatih Terim zou zeer gecharmeerd zijn van Trezeguet en volgens het Turkse SporX het bestuur de opdracht hebben gegeven om werk te maken van zijn komst. Mogelijk wendt Galatasaray zich direct tot Kasimpasa, want daar is wel het besef dat er flink winst gemaakt kan worden als het de optie licht. Anderlecht moet naar alle waarschijnlijkheid dus genoegen moeten nemen met de afkoopclausule van twee miljoen euro.

Trezeguet kwam slechts tot elf optredens voor paars-wit, waarin hij niet tot scoren kwam. De 22-voudig international had al meer succes bij Moeskroen, waar hij goed was voor zeven treffers in 28 matchen. Dit seizoen staat de teller op elf goals en vijf assists in 26 duels.