Frankrijk laat zich verrassen tegen Izquierdo, Ronaldo staat op in blessuretijd

23-03-2018 23:03

Tijdens de interlandbreak stonden heel wat leuke partijen op het programma. De grootste verrassing van de avond gebeurde in Frankrijk, dat een 2-0 voorsprong tegen Colombia uit handen geven. Bij Portugal ontbond CR7 in de laatste minuten dan weer zijn duivels.

Frankrijk laat zich verrassen in eigen huis
Frankrijk heeft in eigen huis een 2-0 voorsprong tegen Colombia uit handen gegeven. Olivier Giroud en Thomas Lemar hadden binnen het half uur voor een ogenschijnlijk comfortabele marge gezorgd, maar het antwoord van Luis Muriel. Radamel Falcao zorgde na een half uur voor de gelijkmaker en Juan Quintero maakte de comeback compleet met een benutte strafschop.

Duitsland en Spanje in balans
De vriendschappelijke kraker tussen Duitsland en Spanje heeft geen winnaar opgeleverd. Andres Iniesta leidde na zes minuten spelen de openingstreffer van Rodrigo in met een heerlijke steekpass. Thomas Müller maakte na een half uur gelijk, maar kon niet voorkomen dat La Roja alweer zeventien wedstrijden op rij ongeslagen is.

Ronaldo voorkomt nederlaag Portugal
Portugal is op het nippertje ontsnapt aan een verliespartij tegen Egypte. De regerend Europees kampioen kwam in Zürich op 0-1 achterstand door toedoen van Mohamed Salah en stond bij het ingaan van de blessuretijd nog steeds op verliezen. Cristiano Ronaldo stond echter op het laatste moment op en zorgde met twee rake kopballen voor de 1-1 en de 2-1.