Dramatisch debuut voor Leekens, bankzitter Karelis ziet Griekenland verliezen

23-03-2018 20:52
1

De debuutwedstrijd van Georges Leekens als bondscoach van Hongarije is niet al te best verloren. Tegen het 'kleine' Kazachstan werd verloren (2-3). Ook Nikos Karelis wist niet te winnen met zijn Griekenland.

Voor Leekens en Hongarije kon de wedstrijd niet slechter beginnen. Na amper tien minuten voetballen stond het al op een 0-2 achterstand na doelpunten van Roman Murtazayev en Baktiyor Zaynutdinov.

Adam Szalai kon de pijn nog wat verzachten door de aansluitingstreffer te scoren. Net voor rust werd het echter 1-3 dankzij Yerkebulan Seidakhmet.

Twintig minuten voor tijd was er nog even hoop toen Krisztian Nemeth er 2-3 van maakte, daar bleef het echter bij. Een slecht debuut voor Leekens, die ongetwijfeld op een beter resultaat hoopte.

Griekenland – Zwitserland
Ook voor Nikos Karelis en Griekenland werd het een avond om snel te vergeten. De aanvaller van Genk bleef de hele wedstrijd op de bank en zag zijn ploegmaats met 0-1 verliezen. Blerim Dzemaili scoorde op het uur het enige doelpunt van de wedstrijd.