Club en RSCA moeten geen nieuwe concurrent vrezen: Kloof is te groot

Club en RSCA moeten geen nieuwe concurrent vrezen: "Kloof is te groot"

23-03-2018 20:01
3

Dat de ambitie bij Cercle Brugge dezer dagen bijzonder groot is, is wel duidelijk. Met de steun van AS Monaco wil het volgend seizoen in Eerste Klasse A geen mal figuur slaan. De absolute topclubs moeten toch nog niet beginnen vrezen.

Cercle Brugge krijgt sinds kort heel wat (financiële) steun van de Monegasken. Het is echter niet de bedoeling om snel een absolute topclub in België te worden.

"Neen, dat is niet het eerste doel. Als we goed werk leveren, dan kan dat op een dag misschien. Nu willen we een solide eersteklasser worden. Vandaag is de kloof met Club of Anderlecht te groot. Zowel op het vlak van structuur als budget", stelt sterke man Vadim Vasilyev in Het Nieuwsblad.

Buren Club en Cercle hadden de voorbije jaren al meermaals discussies. Het Jan Breydelstadion lijkt te klein voor de twee clubs. Daar komt mogelijk een oplossing voor. "Ik persoonlijk zou Cercle liever zien spelen in een stadion dat minder groot is. Maar dat is iets waarover we in de toekomst zullen nadenken", aldus Vasilyev.