Meunier is reserverol bij Paris Saint-Germain beu: ''Ben geen 18 jaar meer''

Meunier is reserverol bij Paris Saint-Germain beu: ''Ben geen 18 jaar meer''

23-03-2018 18:23
1

Thomas Meunier is bij de Rode Duivels een onbetwiste kracht in het basiselftal, maar bij zijn club Paris Saint-Germain is onze landgenoot slechts tweede keus achter Dani Alves. Meunier is uiteraard niet gelukkig met die reserverol.

Meunier gaat na het WK eens rustig alle opties bekijken. Dat er wat moet veranderen staat voor hem vast. ''Naar volgend seizoen toe moet er wel een oplossing komen. Ik ben geen 18 jaar meer'', sprak Meunier vrijdag heldere taal op de persconferentie. Hij vervolgde: ''Ik moet nu bevestigen en dat kan alleen maar door te spelen. Waar mijn toekomst ligt? We zien wel, er zijn nog zo veel vraagtekens bij PSG. Misschien komt er wel een nieuwe trainer en er volgen ongetwijfeld nog in- en uitgaande transfers. Laat ons eerst maar het WK afwachten.''

Overigens denkt Meunier dat het gebrek aan speeltijd ook een positieve kant kan hebben met het oog op het WK. ''Ik speel minder dan ik zou willen bij PSG, maar dat kan ook zijn voordeel hebben met het oog op het WK. Ik denk dat ik daar top kan zijn omdat ik nog frisser zal zitten dan sommige jongens'', is hij hoopvol.

Lees ook: Meunier begrijpt de KBVB: "Saoedi-Arabië is logische keuze, we kunnen ons testen"