Tricky question voor Dembélé: Wat kan ik beter dan Witsel? Naar voor dribbelen

Tricky question voor Dembélé: "Wat kan ik beter dan Witsel? Naar voor dribbelen"

23-03-2018 17:09
6

Roberto Martinez nam ook Mousa Dembélé mee naar zijn persconferentie in aanloop naar de oefenpot met Saoedi-Arabië. De middenvelder is 'hot' de laatste weken na enkele uitmuntende prestaties. Velen hopen hem dan ook aan de aftrap te zien verschijnen.

Zelf blijft Dembélé kalm onder al die lof. "Ik denk dat ik ooit al wel beter ben geweest", oordeelt hij volgens Het Nieuwsblad. "We hebben nu een reeks topmatchen gehad met de Champions League, dus het valt nu harder op. Ik heb het gevoel dat er een soort van hype rond me ontstaat. Ik kom hier niet met de gedachte dat ik een andere status heb bij de Rode Duivels door mijn recente prestaties. Maar misschien zien anderen dat wel zo."

Dembélé noemt nogmaals zijn kwaliteiten op. "Ik ben balvast en kan op die manier belangrijk zijn voor de ploeg. We hebben verschillende profielen op het middenveld. Ik ben bijvoorbeeld een heel andere speler dan Axel Witsel." Op wat voor manier dan wel, wilde men graag weten. "“Wat kan ik beter dan Axel Witsel? Dat is een moeilijke vraag. Hij is ook een balvaste speler. Ik kan met de bal aan de voet meer naar voor dribbelen. Al dribbelend kan ik misschien wel wat makkelijker iemand voorbij", geeft hij toe.

No Poll