Teodorczyk reageert zelf op transfergeruchten: Er was heel wat interesse

Teodorczyk reageert zelf op transfergeruchten: "Er was heel wat interesse"

23-03-2018 11:30
2

Lukasz Teodorczyk heeft donderdag zowaar de pers te woord gestaan. De Pool doet dat uiterst zelden, maar schoof bij zijn nationale ploeg aan voor de persconferentie. Daar kreeg hij ook een vraag over zijn mogelijke transferbesprekingen.

De Pool had een bijzonder lucratieve transfer kunnen maken naar Jiangsu Suning, een eersteklasser uit de Chinese competitie. Anderlecht zit echter niet dik in de spitsen en liet hem daarom niet gaan. 

“Er was heel wat interesse en er waren concrete mogelijkheden", zo tekent Het Laatste Nieuws op. "Maar uiteindelijk kwam het er niet van en dan vind ik het ook niet nodig om daarop terug te kijken. Nu komt het er vooral op aan de goeie vorm te bewaren en te blijven scoren, zodat we met Anderlecht sterk kunnen eindigen en ik hopelijk met Polen naar het WK kan."

Teodorczyk is terug nadat hij vorige keer niet werd opgeroepen. "Die niet-selectie was vooral het signaal om nog harder te trainen. Met Lewandowski, Milik, Świerczok en Kownacki is de concurrentie groot voorin. Er kan ook nog veel gebeuren tussen nu en het einde van het seizoen. Met Anderlecht wachten er ons nog tien matchen. Maar ik zou er natuurlijk doodgraag willen bijzijn, zeker nadat ik het EK in Frankrijk aan me zag voorbijgaan door een blessure. Nu droom ik ervan erbij te zijn op het WK."