Antwerp-speler werkte nog al magazijnier: 'Hebben mij twee keer buiten 'geshot''

Antwerp-speler werkte nog al magazijnier: 'Hebben mij twee keer buiten 'geshot''

22-03-2018 20:35

Stallone Limbombe speelde de laatste maanden de pannen van het dak bij Royal Antwerp FC. Nochtans mag hij zichzelf gelukkig prijzen dat hij een profvoetballer is. Enkele jaren geleden was de flankspeler van Antwerp nog magazijnier.

"Ik ging van 6 tot 14 uur werken, even slapen en dan naar Oosterzonen om te trainen. Anthony zal niet opgeven, maar ik heb een sterker karakter", vertelde Stallone Limbombe aan Het Laatste Nieuws. "Ik werkte in een magazijn. Ik heb nog altijd veel respect voor mensen die om 6 uur beginnen te werken. Mij hebben ze twee keer buiten 'geshot' omdat ik om 5.30 uur wakker werd en geen zin had om te gaan.

"Ik bleef thuis en ze zeiden me dat ik niet meer moest komen. Als je dan de deur uit gaat en geen tien euro op zak hebt, wordt het moeilijk. Daarom heb ik de combinatie werk-voetbal een jaar volgehouden", vervolgde Limbombe, die maar wat blij was dat Antwerp met een profcontract op de proppen kwam.

"Ik speelde met Oosterzonen een oefenwedstrijd tegen Antwerp. Ze hadden me gezegd dat Jannes Vansteenkiste de beste linksachter van 1B was, maar ik speelde hem helemaal zoek. Daarna kwam het voorstel. Nu zit ik in eerste klasse en ik heb me voorgenomen om er te blijven. Naar die job ga ik nooit meer terug", besloot de flankaanvaller.

Lees ook: "Antwerp belt me niet. Wat moet ik doen? Zelf bellen?"