Niemand zag het, maar Oostende verslaat Zulte Waregem

22-03-2018 18:47
3

Nu de competitie even op zijn gat ligt, kunnen de ploegen uit de Jupiler Pro League oefenwedstrijden spelen. Zulte Waregem en KV Oostende deden dat donderdag tegen elkaar. De Kustboys haalden het met 1-2.

Bij de match was er geen publiek aanwezig. Opvallend genoeg was er wel een videoref voorzien. De KBVB gebruikte deze om een opleiding te geven aan de nieuwe mannen in de bus.

Tegen de gang van het spel in kwam Oostende op voorsprong. Bjelica wist Bossut te verschalken met een fraaie lob. Amper twee minuten later maakte Harbaoui de gelijkmaker. Nog voor de pauze stond de eindstand op het bord. Berrier – die weer mocht spelen – bediende Capon en die deed de rest.

In de tweede helft floot de strafschop nog een strafschop, maar voor Harbaoui kon aanleggen vanaf elf meter greep de videoref in. Na het bekijken van de beelden werd de strafschop teruggedraaid.

Opstelling Zulte Waregem: Bossut (46’ Bostyn) - Hamalainen (46’ Madu) - Heylen (46’ De Sart) - Derijck - De fauw (46’ Walsh) - Jensen (71’ de Smet) - De Mets (46’ Kaya) - Bongonda (46’ Coopman) - Olayinka - De Pauw (46’ Cordaro) - Harbaoui