Okaka ziet af in Engeland: Wachten tot het einde van het seizoen

Okaka ziet af in Engeland: "Wachten tot het einde van het seizoen"

22-03-2018 16:35
6

Stefano Okaka heeft het ontzettend moeilijk in Engeland. De ex-spits van Anderlecht komt maar niet aan spelen toe bij Watford FC. Hij leek te vertrekken, maar bleef uiteindelijk toch bij de Engelse club. Een foute keuze?

Bij Watford lijkt men niet helemaal tevreden te zijn van de Italiaan. Hij komt amper aan spelen toe. Dat zorgde er ook al voor dat hij afgelopen zomer bijna vertrokken was. "In augustus was ik heel dicht bij Sevilla maar die deal werd afgeblazen op de transferdeadline", zegt Okaka aan Hertfordshire Mercury.

De laatste dag
Ook in januari werd er onderhandeld over een transfer. Die kwam er niet. "Hetzelfde in januari met Galatasaray, altijd op de laatste dag. Nu wachten we tot het eind van het seizoen en zien we wel voor volgend jaar."

De spits werd ook even gelinkt aan AC Milan. "Dat waren geruchten. Alhoewel, ik stond dicht bij Milan toen ik bij Sampdoria speelde. Ik speelde toen erg goed maar door omstandigheden speelde ik op een bepaald moment minder. Ik speelde toen 3 à 4 maanden niet meer en Milan zocht andere opties. Dus moest ik mezelf herlanceren en naar Anderlecht gaan", aldus de spits.

Okaka heeft nog een contract tot medio 2021 bij de Engelse club, maar het ziet ernaar uit dat hij komende zomer toch zal vertrekken.