Zorgt goede relatie met Coucke voor nieuwe samenwerking? ''Hij blijft me volgen''

Zorgt goede relatie met Coucke voor nieuwe samenwerking? ''Hij blijft me volgen''

22-03-2018 15:52
4

Marc Coucke realiseerde enkele luctravieve met KV Oostende. Landry Dimata zorgde voor de absolute klapper, toen Wolfsburg vorige zomer liefst elf miljoen euro voor hem op tafel legde. Dimata is Coucke dankbaar voor de kansen die hij dankzij hem heeft gekregen.

"Coucke is iemand die ik enorm apprecieer. Ik stuurde hem een bericht om hem te feliciteren met de overname van Anderlecht en hij stuurde dat hij heel tevreden was en dat hij mij zou blijven volgen. Het is dankzij hem dat ik de speler ben geworden die ik nu ben'', spreekt Dimata lovende woorden in La Dernière Heure.

Nu Coucke de macht in handen krijgt bij Anderlecht, lonkt er misschien een hereniging. Anderlecht was vorige zomer ook al voor de 20-jarige spits in de markt. "Ik was toen te duur voor hen", legt Dimata. Paars-wit kan volgende zomer mogelijk een nieuwe poging, want Dimata heeft er erg lastig in Duitsland. Onze landgenoot is niet zeker van een basisplaats en kon met nul treffers in zestien competitieduels nog geen goede indruk maken. Anderlecht kan wellicht een uitkomst bieden, als zijn toekomst niet meer in Wolfsburg blijkt te liggen.

Lees ook: Gemiste kans voor Gent en Anderlecht: "We dachten aan een uitleenbeurt"