Opnieuw persoonlijke aanval op Mourinho: ''Hij vermoordt het voetbal''

Opnieuw persoonlijke aanval op Mourinho: ''Hij vermoordt het voetbal''

Gepubliceerd: donderdag 22 maart 2018 om 10:03do 22-03-2018 om 10:03

De Nederlandse ex-international Bryan Roy steunt Frank de Boer in zijn opmerking dat het onbegrijpelijk is dat José Mourinho Marcus Rashford niet vaker laat spelen. De Manchester United-manager pakte De Boer aan door te stellen dat hij de slechtste manager ooit in de Premier League-geschiedenis is.

"Ik heb gezien wat er is gebeurd tussen Frank en Mourinho", zegt Roy tegen de Daily Mirror. "Oké, dus Frank heeft geen goede periode gehad bij Crystal Palace. Maar hij heeft wel een punt. Coaches als Mourinho vermoorden het voetbal. Dit heeft niets te maken met het vermaken van fans, helemaal niets."

"Wanneer iemand als Frank een mindere tijd als coach heeft gehad, betekent dat niet dat hij helemaal niets mag zeggen. Het is een visie. De visie van Frank is dezelfde visie als die van Johan Cruijff. Cruijff zou hetzelfde gezegd hebben.Mourinho denkt aan de resultaten en niet aan de fans en dat moet stoppen", vindt Roy. "Hij vermoordt het voetbal. Kijk naar Manchester United, ze spelen vreselijk voetbal. Verschikkelijk. Voetbal is voor de fans, niet voor het geld. Geld hoort erbij, maar is niets zonder het voetbal."

Plaats een reactie

Toca +44306
donderdag 22 maart 2018 om 10:09
Mourinho laat al zijn ploegen verschrikkelijk voetbal spelen.
En sinds een aantal jaren haalt hij er zelfs geen prijzen meer mee.
Dus ik zou als Mourinho toch meer mijn mond houden.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws