Antwerp belt me niet. Wat moet ik doen? Zelf bellen?

"Antwerp belt me niet. Wat moet ik doen? Zelf bellen?"

22-03-2018 09:03
5

De kans dat Stallone Limbombe komende zomer verhuist van ploeg wordt steeds groter. De flankspeler heeft een aflopend contract bij Antwerp. Het ziet er niet naar uit dat dat verlengd zal worden.

"Ik denk dat het na de Play-Offs over zal zijn. Ze bellen me niet. Wat moet ik doen? Zelf bellen", vraagt Limbombe zich af in Het Laatste Nieuws.

"De trainer zegt altijd dat hij me erbij wil volgend seizoen en in me gelooft. Hij heeft nu echt gezien wat ik kan, maar hij stelt de contracten niet op."

Een langer verblijf zou hij nochtans zien zitten. "Ik zeg ook tegen de trainer dat ik wil blijven. Ik voel me hier thuis. Bij Antwerp werd ik prof. Maar wat wil je dat ik doe? Ik ga het missen om speler van Antwerp te zijn."

Nieuw avontuur
Limbombe denkt al na over zijn toekomst en een mogelijke stap naar het buitenland. "Ik laat alles op me afkomen. Ik zou graag ooit eens in Engeland of in Duitsland voetballen. Dat zou me meer liggen dan Spanje."

"Maar ik wil graag spelen. Ik zou het niet erg vinden om in België te blijven en zeker niet als ik naar een ploeg kan die Play-Off 1 en Europees voetbal speelt."

Inmiddels raakte al bekend dat zowel KAA Gent als KRC Genk denken aan Limbombe.