Praet is razend op Martinez: 'Als ik in Engeland speelde, was ik er wel bij'

Praet is razend op Martinez: 'Als ik in Engeland speelde, was ik er wel bij'

22-03-2018 08:49
16

Roberto Martinez leek voor de komende oefeninterland enkele nieuwe namen een kans te geven. Onder andere Dennis Praet werd genoemd als mogelijke kandidaat voor een selectie. Hij werd echter niet opgeroepen. Dat zit hem toch dwars.

"Ik hoopte er deze keer bij te zijn. Ik had de pech nu anderhalve maand out te zijn, maar ondertussen ben ik alweer enkele weken fit", zegt hij in La Capitale.

Praet kan ook terugblikken op een goed seizoen tot dusver. "Vorig jaar haalde ik niet het niveau voor de Rode Duivels, maar dit jaar wel. Ik begrijp niet dat er spelers worden opgeroepen die niet spelen bij hun club", is de middenvelder streng.

Geen Italië, wel Engeland
Dat Martinez hem nooit heeft komen opzoeken in Italië kan Praet niet begrijpen. "Nog nooit. Zijn assistent kwam de partij tegen Lazio bekijken en stuurde nadien een bericht dat ik veel progressie had gemaakt."

Volgens hem kiest Martinez enkel voor spelers uit de Engelse competitie. "In België is de interesse in de Serie A niet al te groot. Als Sampdoria in de Premier League speelde, dan was ik er wel bij", aldus Praet.