Bejubelde Eriksen: Dromen worden pas realistisch als er een aanbieding is

Bejubelde Eriksen: "Dromen worden pas realistisch als er een aanbieding is"

21-03-2018 23:38
3

Christian Eriksen wordt regelmatig in verband gebracht met Europese topclubs en bondscoach Age Hareide van Denemarken kwam deze week superlatieven tekort om zijn spelmaker te omschrijven. De middenvelder heeft het echter naar zijn zin bij Tottenham Hotspur en denkt niet te veel na over de verre toekomst.

Eriksen (26) is bezig aan zijn vijfde seizoen in Londen en blinkt regelmatig uit. De belangstelling van Barcelona en Real Madrid komt dan ook niet uit de lucht vallen. "Om eerlijk te zijn denk ik niet over interesse na. Natuurlijk, je speelt voetbal in het heden, maar je hebt ook dromen. Dromen is één, maar die kunnen pas realistisch worden als er een aanbieding op tafel ligt", zegt hij in de Deense media.

"Alle voetballers willen de Premier League, Champions League of FA Cup graag winnen. Veel spelers willen prijzen pakken. We zijn er de laatste seizoenen dichtbij geweest, maar dit seizoen lukt het niet helemaal", vervolgt Eriksen, die het gebrek aan zilverwerk niet meteen wil koppelen aan een vertrek bij the Spurs. "Momenteel zijn er heel veel spelers erg gelukkig bij Tottenham en ik ben dat ook."