België heeft de beste selectie. Zij kunnen wereldkampioen worden

"België heeft de beste selectie. Zij kunnen wereldkampioen worden"

21-03-2018 21:09
4

Nederland gaat niet naar het WK, maar onze noorderburen duimen (stiekem) toch voor onze Rode Duivels. Zij geloven dat onze nationale ploeg een kans maakt op de WK-titel. Willem van Hanegem is één van die believers.

"België heeft de beste selectie. Zij kunnen wereldkampioen worden",geeft hij aan in Sport/Voetbalmagazine. "Maar schrijf met grote letters op: luister alsjeblieft niet naar de trainer. Meen ik. Die gasten moeten het lekker zelf regelen onderling. Dan geef je mekaar ook verantwoordelijkheid."

Volgens hem moet er dan ook meer verantwoordelijkheid komen bij de spelers. "Als je die spelers de ruimte geeft om het onderling te bespreken met elkaar, met de héle selectie, dan komen zij er samen wel uit", zegt hij.

Nederland gaat niet naar het WK, maar onze noorderburen duimen (stiekem) toch voor onze Rode Duivels. Zij geloven dat onze nationale ploeg een kans maakt op de WK-titel. Willem van Hanegem is één van die believers."Hoe wil je spelen? Wie speelt er op welke positie in zijn kracht? En zorg dat je van elkaar weet wie wat doet. Als zij dáár uitkomen, dán wordt het een team. Dan kan België wereldkampioen worden. Ondanks de trainer", aldus Van Hanegem.