'Slachtoffer van grote schoonmaak Mourinho: 36 miljoen euro voor Spanjaard'

'Slachtoffer van grote schoonmaak Mourinho: 36 miljoen euro voor Spanjaard'

Gepubliceerd: woensdag 21 maart 2018 om 20:07wo 21-03-2018 om 20:07

Ander Herrera staat mogelijk aan de vooravond van een vertrek bij Manchester United. De 28-jarige Baskische middenvelder staat volgens het Spaanse Mundo Deportivo in de belangstelling van twee clubs: Athletic de Bilbao en AC Milan.

Athletic haalde Herrera in de zomer van 2011 op bij Real Zaragoza, verkocht hem drie jaar later aan Manchester United en zou de middenvelder nu weer terug naar Baskenland willen halen. De interesse van AC Milan lijkt echter concreter te zijn: volgens Mundo Deportivo zijn de Rossoneri bereid om 36 miljoen euro te betalen, precies het bedrag dat Manchester United voor Herrera heeft betaald.

De tweevoudig Spaans international was onder Louis van Gaal en tijdens het eerste seizoen onder Jose Mourinho nog een vaste waarde bij United. Afgelopen seizoen kwam hij tot 47 officiële wedstrijden namens The Mancunians. Dit seizoen is het echter vooral op de bank zitten voor Herrera, die nog tot medio 2019 onder contract staat.

Overigens loopt er in Spanje nog een rechtszaak tegen Herrera. De middenvelder wordt verdacht van betrokkenheid bij matchfixing in zijn tijd bij Real Zaragoza en loopt het risico om vier jaar lang de gevangenis in te gaan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws