'Fans protesteren tegen komst van vergeten huurling van Club Brugge'

'Fans protesteren tegen komst van vergeten huurling van Club Brugge'

Gepubliceerd: woensdag 21 maart 2018 om 19:50wo 21-03-2018 om 19:50

Leandro Pereira leek op weg om een mooie transfer te versieren. De vergeten huurling van Club Brugge werd gelinkt aan de Braziliaanse topclub Atlético Mineiro. Tot de fans er zich mee moeiden.

De Braziliaanse spits komt momenteel uit voor Sport Recife. Daar zou hij zich in de kijker van Atlético Mineiro gespeeld hebben. Dinsdag klonk het dat de Braziliaanse topclub de spits graag wilde inlijven. Een dag later is het al van gedachten veranderd.

Volgens Esporte UOL waren heel wat fans van Atlético Mineiro bijzonder kwaad na het horen van de interesse in Pereira. Dat zou de club ook op andere gedachten gebracht hebben. Nog geen dag na de vermeende interesse geeft het al aan Pereira niet meer op de shortlist te hebben.

Slecht nieuws voor Pereira, maar ook voor Club Brugge. Blauw-Zwart betaalde drie miljoen euro voor de spits en zou graag nog een deel van dat bedrag recupereren.

Plaats een reactie

woensdag 21 maart 2018 om 21:02
Die man vergeet ik nooit. 10 tallen kansen gekregen, maar heeft ons nooit iets laten zien, echt niets. Ook geen enkel doelpunt... enkel ergernis dat kreeg je van hem..
Vind ik leuk
woensdag 21 maart 2018 om 22:11
Inderdaad, een verspilling van 3miljoen!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws