Dembélé wijst sleutelfiguur aan: Als hij zijn mond open doet, luistert iedereen

Dembélé wijst sleutelfiguur aan: "Als hij zijn mond open doet, luistert iedereen"

Gepubliceerd: woensdag 21 maart 2018 om 16:44wo 21-03-2018 om 16:44

Mousa Dembélé bereidt zich in Tubeke met de Rode Duivels voor op de oefenwedstrijd tegen Saoedi-Arabië. In een interview met Sport/Voetbalmagazine legt hij uit wat nu net de meerwaarde van Thierry Henry als assistent-bondscoach is.

"Als Henry zijn mond opendoet, dan luistert iedereen. Hij wordt echt serieus genomen. Hoe je dat ook draait of keert, als iemand succes heeft gehad, respecteer je des te meer wat die persoon te vertellen heeft", legt de middenvelder van Tottenham uit.

Volgens Dembélé zorgt de Fransman ook voor een mentaliteitswijziging binnen de nationale ploeg. "Hij brengt die winnaarsmentaliteit in de ploeg. Hij heeft zelf al ontzettend veel gewonnen. Maar hij doet ons ook zelf nog meer geloven in ons eigen kunnen. Ook Roberto Martinez heeft veel internationale ervaring. Volgens mij is dit de sterkste samenstelling die we al hebben gehad bij de Rode Duivels", aldus Dembélé.

Plaats een reactie

woensdag 21 maart 2018 om 17:58
Enkel met een harde mentaliteit en de wil om te winnen, zullen we ooit wereldkampioen worden. Maar dit is enkel voor de allerbesten weggelegd. Zie maar naar de Duitsers. Een beter voorbeeld is er niet. Als er 2/4 van de ploeg van Bayern München - spelers meespelen, is dit al een gewonnen spel. De Duitsers zijn onoverwinnelijk. De wil om te strijden voor een zo belangrijke titel.
Vind ik leuk
donderdag 22 maart 2018 om 00:20
Om dan nog maar te zwijgen over het geluk van de dag en of je een scheids hebt die fair en eerlijk fluit , want dat gaat ook een rol spelen , remember josip weber vs was het Duitsland of Brazilie ????
Vind ik leuk
donderdag 22 maart 2018 om 08:43
Geen woorden maar daden.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws