Rode Duivel wil betere indruk maken: ''Veel gepraat met de bondscoach''

Rode Duivel wil betere indruk maken: ''Veel gepraat met de bondscoach''

Gepubliceerd: woensdag 21 maart 2018 om 14:48wo 21-03-2018 om 14:48

De oefeninterlands tegen Saoedi-Arabië is voor diverse spelers de uitgelezen gelegenheid om bondscoach Roberto Martinez te overtuigen. Dedryck Boyata hoopt zich ook in de WK-selectie te spelen.

Boyata zal dan beter voor de dag moeten komen dan tijdens zijn vierde en laatste interland. De verdediger van het Schotse Celtic speelde de volle negentig minuten tegen Mexico en viel met de rest van de defensie zeer tegen in het 3-3 gelijkspel. Boyata beseft dat er meer van hem wordt gevraagd. ''Ik heb nadien veel gepraat met de bondscoach over die partij. Hij wees me op positieve punten, maar haalde ook nog elementen aan die beter konden'', aldus Boyata op de persbabbel van woensdag.

De 27-verdediger leek twee jaar geleden het EK te halen, totdat een hamstringblessure zijn droom verknalde. Boyata hoopt niet nog eens in extremis af te vallen. ''Een heel erg moeilijk moment in mijn loopbaan waar ik liever niet meer aan terugdenk. Maar ik probeer om die negatieve ervaring nu om te buigen in iets positiefs. Het motiveert me om nu nog harder te werken om in de groep voor Rusland te geraken. Dat zou een droom zijn.''

Plaats een reactie

Toca +44427
woensdag 21 maart 2018 om 15:03
Ik twijfel heel erg of Boyota het niveau heeft om het bij de duivels waar te maken.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws