Ferrera haalt nog maar eens uit naar Timmermans: ''Hij bedankte mij nog

Ferrera haalt nog maar eens uit naar Timmermans: ''Hij bedankte mij nog"

21-03-2018 14:31
3

KV Mechelen degradeerde recentelijk op pijnlijke wijze uit de Jupiler Pro League. De afgelopen weken werd er gezocht naar een zondebok en haalden hoofdpersonen naar elkaar uit. Ex-coach Yannick Ferrera en voorzitter Johan Timmermans blijven elkaar verwijten maken.

Timmermans liet zich nog voor de degradatie al negatief uit over Ferrera, die hij begin dit seizoen op straat zette. Nadien volgden de scherpe uithalen elkaar in rap tempo op. Dit keer is het de beurt aan Ferrera om zijn beklag te doen. Met name de slechte kwaliteit van het veld was een groot punt van frustratie voor Ferrera. Hij kreeg echter nooit gehoor bij de clubleiding.

''Op een bepaald moment moet de voorzitter toch uit zichzelf zeggen: ik betaal die mannen om te voetballen en ik moet hen dus in de best mogelijke omstandigheden laten spelen of trainen...Uiteindelijk word ik afgeschilderd als een lastigaard'', laat Ferrera weten in gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

Ferrera reageert ook nog eens op de persoonlijke aanval van Timmermans. Volgens Ferrera doet Timmermans zich achter de schermen anders voor. ''Twee maanden na zijn publieke uithaal heeft hij mij gebeld om mij te bedanken voor de transfer van Hassane Bandé. Hij zei ook: 'Je bent altijd welkom op de club. Mocht je naar een match willen komen, dan mag je gewoon naast mij komen zitten.' En dan maakt hij mij af in de pers'', besluit een verontwaardige Ferrera.