Panini voorspelt WK-selectie van Martinez: geen sticker voor RSCA-spelers

Panini voorspelt WK-selectie van Martinez: geen sticker voor RSCA-spelers

21-03-2018 12:52
3

De voetbalfans mogen weer beginnen sparen. Panini stelde dinsdag de stickercollectie voor het WK in Rusland voor. Bij elke nationale ploeg zullen er achttien spelers zitten. Op de pagina van de Rode Duivels zijn er toch een paar opvallende aan- en afwezigen.

Ten eerste is er maar één doelman op de pagina van onze Rode Duivels. Zo krijgt dus enkel Thibaut Courtois een sticker. Van Simon Mignolet is er geen spoor. Enkele andere opvallende afwezigen zijn Divock Origi en Christian Benteke (die net gepasseerd werd door Martinez). Ook Thorgan Hazard, Matz Sels, Leander Dendoncker, Laurent Ciman, Dedryck Boyata en Jason Denayer kregen geen WK-sticker.

Een veelbesproken naam die er volgens Panini wél bij zal zijn is Radja Nainggolan. Onder Roberto Martinez is hij niet zeker van een plekje in de selectie, volgens Panini zal hij gewoon mee naar Rusland mogen gaan. Ook Nacer Chadli, die niet zeker is van een plekje bij zijn ploeg, kreeg een sticker.

De 18 namen van Panini: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Vincent Kompany, Thomas Meunier, Axel Witsel, Radja Nainggolan, Kevin De Bruyne, Marouane Fellaini, Youri Tielemans, Mousa Dembélé, Nacer Chadli, Eden Hazard, Yannick Carrasco, Dries Mertens, Michy Batshuayi en Romelu Lukaku.