Verheyen of Custovic? Broos geeft uitleg over situatie van coach

Verheyen of Custovic? Broos geeft uitleg over situatie van coach

21-03-2018 12:21
1

Eerder raakte bekend dat Gert Verheyen op de shortlist staat om de nieuwe coach van KV Oostende te worden. De T1 van de Belgische U19 zou dan Adnan Custovic vervangen, maar zijn vertrek is nog niet zeker.

Custovic zou dicht bij een vertrek staan bij KVO. Het vertrouwen in de Bosniër zou op een bijzonder laag pitje staan. Verheyen wordt al naar voren geschoven als mogelijke vervanger van Custovic na dit seizoen. Broos wil Custovic echter nog niet afschrijven.

"Het is absoluut nog niet zeker dat we voor volgend seizoen een nieuwe trainer zullen nemen. Als coach ken ik Adnan Custovic niet, maar hij verdient een eerlijke kans. Hij legde hier een goed parcours af en ik wil nu nog zien of hij een coach is die mijn visie kan waarmaken", zegt Broos in Sport/Voetbalmagazine.

Hij moet zich dus in Play-Off 2 zien bewijzen. "Ik ga daar niet in detail over treden, maar het gaat over zijn aanpak. Hoe hij de groep leidt, traint, laat voetballen et cetera. Daar hoop ik de komende weken meer info over te krijgen", aldus Broos.