'Bruges boy' pleziert fans: Volledige carrière bij Club Brugge

'Bruges boy' pleziert fans: "Volledige carrière bij Club Brugge"

21-03-2018 12:03
8

Brandon Mechele is bezig aan een bijzonder goed seizoen bij Club Brugge. Daar werd hij ook voor beloond met een contractverlenging. Een lange carrière bij Club Brugge? Dat is goed mogelijk.

In het verleden werd Mechele al gelinkt aan buitenlandse clubs zoals Celtic. Tot een transfer kwam het toen niet. Ook nu lijkt dat niet meteen een optie te zijn. "Wie zegt dat, áls ik naar het buitenland vertrek, ik er zal spelen", zegt hij in La Capitale.

"Als de kans zich voordoet, zal ik niet op voorhand ‘neen’ zeggen en mijn opties bekijken. Het totale plaatje moet kloppen. Maar pas op: ik zou ook zeker niet op voorhand ‘neen’ zeggen tegen een volledige carrière in het shirt van Club Brugge, waar ik ieder jaar opnieuw voor de prijzen speel", geeft hij aan.

Op een half seizoen na speelt Mechele al sinds zijn zesde voor Club Brugge. Een echte 'Bruges Boy' dus. "Ik heb rustig kunnen groeien bij Club Brugge en heb me het DNA van de club eigen gemaakt. De trainers die ik in de jeugd gehad heb, hebben me allemaal iets bijgebracht. Zij zijn fier dat ik het tot in de A-ploeg heb geschopt. Met mijn prestaties in het eerste elftal probeer ik hun vertrouwen terug te betalen", besluit hij.