PSG kan 'transferprioriteit nummer één' vergeten: Ik ben een Chelsea-speler

PSG kan 'transferprioriteit nummer één' vergeten: "Ik ben een Chelsea-speler"

Gepubliceerd: woensdag 21 maart 2018 om 07:40wo 21-03-2018 om 07:40

Chelsea lijkt zich geen zorgen te hoeven maken over een mogelijk van N'Golo Kanté. De Franse controleur werd onlangs in verband gebracht met Paris Saint-Germain, maar is absoluut niet van plan om Stamford Bridge zomaar te verlaten.

In februari doken er nog berichten vanuit Frankrijk op, waarin gesteld werd dat Kanté, als beoogd opvolger van Thiago Motta, transferprioriteit nummer één van PSG zijn. De Parijse grootmacht lijkt echter niet weinig kans te hebben, wanneer het Kanté daadwerkelijk naar de Lichtstad wil halen. "Ik ben hier thuis. Dit is mijn club en ik ben een Chelsea-speler", vertelt de middenvelder aan The London Evening Standard.

Nadat Kanté in zijn eerste jaargang bij The Blues direct de landstitel pakte, vallen de prestaties dit seizoen tegen. De 26-jarige Fransman telt echter zijn zegeningen. "Ik heb in de Champions League mogen debuteren en we kunnen opnieuw in de top-vier eindigen (Chelsea staat vijfde en heeft vijf punten minder dan Tottenham Hotspur, red.). Bovendien kunnen we de FA Cup nog winnen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws