Een vertrek bij Club Brugge? Dat zou ik moeilijk vinden

"Een vertrek bij Club Brugge? Dat zou ik moeilijk vinden"

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2018 om 20:30di 20-03-2018 om 20:30

Club Brugge is volop bezig met contractverlengingen. Onder meer Anthony Limbombe en Brandon Mechele mochten onlangs al tekenen. Dion Cools zou de volgende worden, en hij zou een verlengd verblijf zeker zien zitten.

Cools is nog niet klaar voor een volgende stap, zo geeft hij aan in Sport/Voetbalmagazine. "Dat zou ik moeilijk vinden. Ik zit graag op mijn vertrouwde plek; kies liever voor wat ik ken. En ik moet ook nog wat groeien als speler. Dus dan zou een club in het buitenland absoluut de juiste keuze moeten zijn en honderd procent goed moeten voelen, vooraleer ik het doe."

Toch wil Cools niet voor eeuwig blijven. "Een keuze laten beïnvloeden, puur omdat ik verlegen ben... Natuurlijk niet. Ik ben me er wel bewust van dat ik in een nieuwe groep weer verlegen zal zijn. Maar dat zie ik dan wel weer. Het heeft mij ook nooit beperkt als voetballer. Als jeugdspeler was ik altijd kapitein van de ploeg. Als ik eenmaal in een groep zit, zal ik wel praten, dan zal ik wel leiden. Ik denk niet dat er ooit een factor in mijn carrière heeft meegespeeld waardoor ik uit balans was."

Poll

Is Cools goed genoeg voor Club Brugge?

(335 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws