'Ja, Ronaldo heeft mij meerdere keren gevraagd hoe het leven in China is'

'Ja, Ronaldo heeft mij meerdere keren gevraagd hoe het leven in China is'

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2018 om 18:45di 20-03-2018 om 18:45

Luiz Felipe Scolari onthult dat Cristiano Ronaldo hem meerdere keren naar China heeft gevraagd. De oud-bondscoach van het Portugese en Braziliaanse elftal traint nu Guangzhou Evergrande en zou de komst van Ronaldo naar China toejuichen.

"Ja, Cristiano Ronaldo heeft mij meerdere keren gevraagd hoe het leven in China is", vertelt Scolari in een interview met Esporte Interativo. "Waarom kan Ronaldo niet naar China gaan? Ik heb hem alle details gegeven. We moeten ook begrijpen dat Ronaldo een merk is, misschien wel een industrie. China is het grootste land ter wereld. Ik heb hem verteld wat ik altijd zeg: degene die de kans heeft, moet naar China gaan."

Spaanse media verwachten dat Real Madrid spoedig met een nieuw en financieel verbeterd voorstel aanklopt bij Ronaldo. Aan de andere kant blijft de Portugees gelinkt worden aan een megatransfer naar China.

Daarnaast heeft Ronaldo er volgens de berichten moeite mee dat Lionel Messi en Neymar een gigantisch salaris opstrijken bij FC Barcelona en Paris Saint-Germain en hij het met een 'bescheiden' jaarsalaris moet doen. In China kan Ronaldo ongetwijfeld een stuk meer verdienen dan hij nu bij Real Madrid verdient.

Plaats een reactie

Wolf1986 +1839
woensdag 21 maart 2018 om 05:47
Zit hij soms op zwart zaad? Als hij zou gaan staat hij bij mij op persoonlijk vlak helemaal onderaan. Net onder Neymar, die tenminste nog naar een Europese ploeg is gegaan.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws