Antwerp speelt tijdens oefenmatch Spaanse club volledig van het veld

20-03-2018 17:51
2

De Jupiler Pro League ligt even stil. Enkele clubs trokken daarom op stage om zich voor te bereiden op de Play-Offs. Antwerp is een van die ploegen. Dinsdag speelde het op stage een oefenmatch en de ballen gingen er vlot in.

Antwerp is op stage in Spanje. Dinsdag gaf het Estudiantes Murcia partij. Een echte strijd werd het niet. Tegen de lokale club wonnen de troepen van Laslo Bölöni met 9-0.

Voor Antwerp kon de match niet beter beginnen. Na twee minuten lag de eerste bal al tegen de touwen. Bij de rust was de voorsprong van Antwerp al 4-0. Onder meer Ritchie De Laet kwam op het scorebord. In de tweede helft scoorde Antwerp er nog vijf. Ardaiz wist twee keer te scoren. De andere doelpuntenmakers waren Susic, Ghandri en Limbombe.