Buyens trekt aan de alarmbel: 'Jonge spelers hebben moeite om rond te komen'

Buyens trekt aan de alarmbel: 'Jonge spelers hebben moeite om rond te komen'

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2018 om 17:41di 20-03-2018 om 17:41

Bij SK Lierse stonden de spelers weer op het trainingsveld na een dag staken. De problemen zijn echter nog niet van de baan. Routinier Yoni Buyens trok aan de alarmbel voor de camera van Sporza.

“Er zijn vorige week beloftes gedaan dat alles in kannen en kruiken zou zijn in verband met de overname en de uitbetaling van de lonen. Dat bleek duidelijk niet het geval en daardoor kregen we toch een serieuze mentale tik te verwerken", vertelde Buyens. "Toen hebben we besloten iets te ondernemen, zowel voor onszelf als voor bijvoorbeeld de jeugdtrainers."

“Vandaag hebben we beslist om de training te hervatten. In de eerste plaats vooral voor onszelf. Binnenkort komt Play Off 2 eraan en tegen de eersteklassers is het voor elke speler een ambitie om zichzelf in het uitstalraam te plaatsen", vervolgde de middenvelder. Hij bevestigde dat de afgelopen weken enorm moeilijk waren, vooral voor de jongere spelers.

"Iedereen moet zijn rekeningen betalen. Ook de jonge spelers die nog maar aan het begin van hun carrière staan en het nog een stuk moeilijker hebben. De enige oplossing is om vooral hard te blijven werken. Als het goed komt met Lierse, zoveel te beter, anders moet je jezelf gewoon in de kijker proberen te spelen", besloot Buyens.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws