Moet KV Kortijk binnenkort een nieuwe coach zoeken? 'Weinig respectvol'

Moet KV Kortijk binnenkort een nieuwe coach zoeken? 'Weinig respectvol'

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2018 om 16:33di 20-03-2018 om 16:33

Glen De Boeck heeft nog steeds geen nieuw contract getekend bij KV Kortrijk. Volgens Het Nieuwsblad verlopen de onderhandelingen heel stroef en is het water tussen beide partijen nog heel diep.

De Boeck nam in de loop van dit seizoen het stokje over van Yannis Anastasiou. Onder zijn leiding klom Kortrijk weg uit de onderste regionen. Uiteindelijk grepen de Kerels slechts nipt naast een ticket voor Play-Off 1. De contractverlenging van De Boeck leek dan ook een formaliteit, maar niets lijkt minder waar.

Kortrijk houdt volgens het dagblad vast aan het eerder gemaakte voorstel, maar dat getuigt volgens De Boeck van weinig respect. Algemeen manager Matthias Leterme vertelde aan Het Nieuwsblad dat er woensdag een akkoord zou moeten zijn, maar het water tussen beide partijen lijkt nog steeds heel diep.

Plaats een reactie

dinsdag 20 maart 2018 om 16:59
Kijk De Boeck heeft een contract voor een paar maanden aangenomen. En nu de ploeg het goed doet, wil hij dat verzilveren natuurlijk. Er zijn er veel die zo denken of zo geld willen rapen. Maar uiteindelijk, als De Boeck het nu voor een bepaald bedrag wel doet, waarom kan hij dat volgend jaar niet voor ongeveer hetzelfde bedrag doen?
Vind ik leuk
Brubru +5284
dinsdag 20 maart 2018 om 17:13
Er zijn er weer die blijkbaar mee aan de onderhandelingstafel zitten:-)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws