'Genk-jonkie sluit uitleenbeurt naar andere Belgische club niet uit'

'Genk-jonkie sluit uitleenbeurt naar andere Belgische club niet uit'

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2018 om 12:15di 20-03-2018 om 12:15

Racing Genk heeft heel wat internationals in de kern, Nordin Jackers is er daar één van. De tweede doelman van de Limburgers werd door Johan Walem geselecteerd voor de Belgische U21. Die break komt er op het ideale moment.

Het 20-jarige jeugdproduct is bij de Belgische beloften steevast eerste keus. Bovendien is dit het ideale moment om de verloren bekerfinale door te spoelen. "Het doet goed om hier te zijn. Ik ben nummer 1. Ik hou van de druk die daarbij hoort. Het niveau ligt hoger dan bij de Genkse beloften, dat is logisch", klinkt het in Het Belang van Limburg.

Bij Genk moet de jongeling Danny Vukovic voor zich dulden in de pik orde. Jackers blijft geduldig, al wil hij wel graag en snel speelminuten vergaren. "Natuurlijk is het mijn doel om een basisplaats te veroveren."

Jong, maar ambitieus
Een uitleenbeurt aan een andere Belgische club sluit hij dan ook niet uit. "Of ik dus niet uitgeleend wil worden, vraag je? Het is te snel om daar al op te antwoorden. Als ik rechtstreeks die stek in doel kan pakken, des te beter natuurlijk. In september word ik 21 jaar, dus ik ben nog jong. Maar ook ambitieus", besluit Jackers.

Poll

Moet Genk hem uitlenen?

(420 stemmen)

Plaats een reactie

VeeDeeVee +20191
dinsdag 20 maart 2018 om 12:20
21 jaar, dan wordt het wel de moment om speelminuten te maken.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws