OFFICIEEL: Losada (35) neemt ingrijpende beslissing over toekomst

OFFICIEEL: Losada (35) neemt ingrijpende beslissing over toekomst

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2018 om 11:15di 20-03-2018 om 11:15

Beerschot-Wilrijk kan dit seizoen nog rekenen op de flitsen van Hernan Losada, maar dat zal volgend seizoen niet meer het geval zijn. De Argentijn hangt zijn schoenen aan de haak.

Het is Gazet Van Antwerpen dat naar buiten komt met dit nieuws. Losada zal Play-Off 2 nog afwerken, maar daarna zet hij zijn carrière stop.

Losada streek in 2006 al neer bij het toenmalige Beerschot. Na twee jaar versierde hij een transfer naar Anderlecht, maar daar kon hij niet doorbreken. Via Heerenveen, Charleroi, Beerschot AC en Lierse SK belandde hij in 2015 bij de fusieclub. Hij heeft zijn club dus net niet naar Eerste Klasse kunnen leiden.

Via de officiële website laat Beerschot-Wilrijk weten dat er meer info volgt. "Deze namiddag om 16.30 uur geven Hernan Losada, voorzitter Eric Roef en Francis Vrancken, eigenaar van DCA, meer uitleg tijdens een persconferentie in het Olympisch Stadion. De Argentijnse maestro en de club zullen er ook hun nieuwe samenwerking toelichten."

Plaats een reactie

AzEz86 +7363
dinsdag 20 maart 2018 om 12:39
Ai, die gaan ze missen denk ik.
Ik had voor de finale van 1B al gezegd dat dit wss ging gebeuren als ze niet overgingen, spijtig want we verliezen een goede voetballer op onze velden...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws